PENTRU SERE

Este general cunoscut faptul, că nici o plantă nu poate să se dezvolte fără lumină, în afară de aceasta fiecare are nevoie de un nivel diferit și cantitate de iluminare. Necesitatea de lumină plantelor se modifică pe parcursul zilei, în legătură cu care fapt apare necesitatea de gestionare a capacității iluminării sau conectarea / deconectarea corpurilor de iluminat sunt automatizate conform  orarului.

Gestionarea individuală a corpurilor de iluminat permite:

  1. dimarea maximal de flexibilă a corpurilor de iluminat (reducerea luminozității în funcție de timp), obținând o economie maximală – până la 50%;
  2. Să obțină conexiunea inversă de la fiecare corp de iluminat (monitorizarea), inclusiv: determinarea defecțiunilor, timpul funcționării la refuz, consumul de energie, precum și să reflecte coprurile de iluminat pe cardul electronic și să reglementeze  iluminarea în funcție de graficul de ardere a zonelor de seră.

Sistemul Unilight poate funcționa cu legătură la calendarul anual sau calendaristic, permițând utilajului să introducă corectări în conformitate cu anotimul și durata luminoasă a zilei. Grație iluminării corecte puteți acționa asupra perioadele de maturizare a plantelor, grăbind procesul de creștere și prelungire a productivității sale, în legătură cu care fapt volumele de producere vor crește, iar sistemul de comercializare va fi planificat pe ore.

fon-shapka-3

Sistemul „Unilight” este elaborat în baza unei platforme soft, în baza căreia, în afara gestionării iluminatului se poate realiza un set întreg de servicii în domeniul smart city și internetul lucrurilor (IoT)

La aceste servicii pot fi atribuite:

  • Monitorizarea ecologică (o rețea vastă de senzori autonomi optici ai stării aerului, apei și solului controlează situația ecologică)
  • Irigare inteligentă (sistem inteligent de irigare)
  • Iluminare inteligentă (senzorii fără fir activează și dezactivează iluminatul, monitorizează consumul de energie electrică și raportează unde este ars un bec)
  • Senzorii de distrugere a îngrădirii