Soluții

Platforma unică de soft , pe baza căreia, în afara gestionării iluminării poate fi realizat un pachet întreg de servicii în domeniul smart city și internetul lucrurilor (IoT).

Sistemul de gestionare a iluminării stradale „Unilight” este elaborat în baza unei platforme unice, care va permite drumului în cadrul concepției „Drumul inteligent”, „Orașul inteligent” și „Internetul lucrurilor”. Sistemul Unilight va permite obținerea:

Menținerea automatizată și neîntreruptă a iluminării stradale și urbane în stare de funcționare din contul monitorizării online a rețelelor și posibilitățile înlăturării operative a defecțiunilor, și anume:

   • Reducerea cheltuielilor pentru iluminarea stradală și rutieră cu 50%
   • Apariția noilor domenii pentru crearea serviciilor suplimentare comerciale, urbane, rutiere și industriale, așa cum sunt parcările, fixarea încălcărilor etc.
   • Creșterea consumului de energie electrică din contul monitorizării online a rețelei și posibilitățile înlăturării defecțiunilor;
   • Toleranța la defecte a rețelei în întregime din contul monitorizării;
   • Notificarea privind consumul nesancționat de energie electrică
   • Securitatea circulației rutiere
   • Lipsa amenzilor pentru farurile stinse din partea Poliției Rutiere și alte organe de control
   • Reglementarea eficientă și de economisire a energiei a iluminării zonelor periculoase pe drum (trecerilor de pietoni, intersecțiilor ș.a.)

Умный город

Unul dintre avantajele „IT Orașul inteligent” îl reprezintă pregătirea de prestare a serviciilor complexe pentru sistemele de gestionare a iluminării, inclusiv:

 1. Analiza funcționării iluminării;
 2. Calcularea efectului economic în urma implementării sistemului;
 3. Modernizarea parțială sau completă a rețelei de iluminat cu posibilitatea gestionării individuale a corpurilor de iluminat și dimării (reglarea fluxului de lumină);
 4. Instalarea soft-ului „Unilight”;
 5. Instruirea personalului de dispecerat și tehnic;
 6. Deservirea de garanție și susținerea tehnică a sistemului.