Avantajele SAGIE Unilight

p051. Softul unic, în baza căruia,  pe baza căruia, în afara gestionării căreia, pe lângă gestionarea iluminării, poate fi realizat un pachet întreg de servicii în domeniul smart city și lucrurilor prin internet (IoT) – perspectiva de lungă durată a relațiilor cu orașul.

Sistemul de gestionare a iluminării stradale „Unilight” este elaborat în baza unei platforme unice, care îi permite orașului în cadrul unei platforme unformaționale în cadrul concepției „Orașul inteligent” și ”Lucrurilor internet».

La aceste soluții pot fi raportate:

  • Sistemul de achitare a deplasării transportului urban și interurban.
  • Sistemul de gestionare a transporturilor de pasageri.
  • Gestionarea spațiului de parcare.
  • Sistemul de bilete pentru sectorul de cultură în masă.
  • Sistemul de informare, serviciul de informații și navigare.

 

p022. Gestionarea individuală a corpurilor de iluminat – un nou cuvânt în gestionarea iluminării

Gestionarea individuală a corpurilor de iluminat permite:
— Dimarea maximal de flexibilă a corpurilor de iluminat (reducerea luminozității pe timp de noapte), atingînd economia suplimentară a energiei până la 50%;
— Să obțină conexiunea inversă de la fiecare corp de iluminat (monitorizare), inclusiv: determinarea defecțiunilor, timpul de muncă asupra refuzului, consumul de energie electrică, precum și să reflecte parcul de corpuri de iluminat pe harta electronică a orașului și să reglementeze flexibil iluminarea în funcție de programul de ardere, a zonelor urbane și traficul de transport.

 

p03

 

3. Sistemul universal – posibilitatea de muncă cu corpurile de iluminat

SAGIE „Unilight” poate fi utilizat cu orice tip de corpuri de iluminat (LED, DHAT) al oricărui producător.
La momentul actual sistemul este integrat reușit cu corpurile de iluminat ale celor doi lideri mondiali în domeniul iluminării externe – Philips și Schreder.

 

 

p044. Soluția cea mai economică pe piață

În pofida situației funcționale maximal posibile și cele mai moderne standarde tehnologice, realizate în cadrul SAGIE „Unilight”, sistemul este una dintre cele mai economice soluții pe piață, ceea ce va permite utilizarea sa cu succes în contractele de deservire energetică, fără a crea o sarcină investițională excesivă asupra proiectului.

 

 

p015. Securitatea înaltă și întreținerea echipamentului

Echipamentul SAGIE „Unilight” este construit în baza condițiilor climaterice din Rusia și parametrilor rețelelor electrice.

Termenul de garanție asupra întregului echipament SAGIE va constitui 3 ani.